REFILL WHITE PEARLS / NYSTÄDAT

  • 299 kr

.

Artikelnummer: REF-WHI
Dela

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE HÄR

White pearls är en mjuk doft som skapar en atmosfär av nystädat hem. Med sammansättning av den varma doften av sandelträ och bomullsblomma skapas en rund karaktär, som på ett fräscht sätt bryts av med små mängder citrus.

Användning: Refillolja till tom behållare (doftpinnar)
Medföljer: 10 svarta pinnar
Volym: 150 ML

ANVÄNDNING / INSTRUKTIONER:
- Skruva av korken som sitter på flaskans hals och lägg den sedan åt sidan
- Avlägsna resepluggen som är avsedd för att flaskan ej ska läcka under transport
- Ställ den tomma behållaren som ska fyllas med refillvätskan på ett underlag som tål parfymoljan om spill sker
- Placera sedan medföljande doftstickor i behållaren
- Önskar du mindre doft använder du färre pinnar, önskar du mer doftspridning så används flera pinnar
- Vi rekommenderar att handskar används när påfyllning av refillolja till den tomma behållaren sker för att minimera risken att få spill på händerna. Om spill sker på händerna tvätta med mycket tvål och vatten i ljummet vatten. Om spill sker på en bordet etc. torka direkt upp med en fuktig trasa för att förhindra att parfymoljan ger fläckar
- Om det finns parfymolja kvar efter påfyllning till annan flaska skett rekommenderar vi att du försluter flaskan med resepluggen och skruvkorken igen tills det är dags för att fylla på doftpinnebehållaren vid nästa tillfälle.

K. Lundqvist Stockholm förmedlar lyx med noggrant utvalda rumsdofter av hög kvalitet som är framtagna tillsammans med parfymhus.

Alla våra produkter är märkta med CLP - förordningen innehåller regler för klassificering, märkning och förpackning av kemiska produkter/ blandningar som gäller inom EU. Information om varningar och blandningar finns på produktens behållare, och eventuell förpackning.


Kan orsaka allergisk hudreaktion, Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer, Håll utom räckhåll för barn och husdjur, Svälj ej / Innehåll; 4-tert-butylcyclohexylacetate, 3,7-dimethyl-1,6-octadien-3-ylacetate(=linalylacetate)(R)-p-mentha-1,8-diene, hexyl2-hydroxybenzoate, 2,2-dimethyl-3-(4(2)-ethylphenyl)propanal, linalool