VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat återkommande frågor. Detta är en manual för dig som som vill hitta ditt svar på en fråga utan att kontakta kundtjänst. Hittar du inte svaret på din fundering / fråga är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post.


HUR BLIR JAG ÅTERFÖRSÄLJARE AV K. LUNDQVIST STOCKHOLM´S RUMSDOFTER?
Svar: Vi samarbetar med en distributör på den svenska marknaden. Om du driver en butik i Sverige kontaktar du vår distributör direkt. Ansökningsformuläret kommer du till när du KLICKAR HÄR *notera att din ansökan behandlas av HAPPYNEST. 

Driver du en butik utanför Sverige kontaktar du oss direkt via e-post på nedan adress:
[email protected]


VARFÖR KAN JAG EJ HANDLA PÅ HEMSIDAN SOM KONSUMENT?
Svar: Vårt mål är att hänvisa köp till våra återförsäljare. Under ett fåtal tillfällen under 2024 kommer vi erbjuda köp på vårt utgående sortiment. Detta sker under utvalda perioder under begränsad tid. För att inte missa dessa unika tillfällen rekommenderar du att du följer vårt nyhetsbrev. Vi skickar alltid ut information till dig som följer nyhetsbrevet. KLICKA HÄR för att prenumerera


HUR KAN JAG BETALA?
Svar: Vi erbjuder betalning via KLARNA som är vår samarbetspartner. Sammanfattningsvis kan du betala med Kort, direktbetalning via bank, faktura, swish eller delbetalning. Vi kan även erbjuda förskottsbetalning via faktura (kontakta kundtjänst om du önskar detta alternativ)


- JAG HAR BETALAT MED KLARNA I KASSAN OCH HAR EN FRÅGA. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar: 
På din faktura, eller i Klarna-appen hittar du all information för att kunna kontakta KLARNA vid frågor om betalningar. Vi kan endast svara på om en återbetalning är utförd i uppdrag till KLARNA från vårt håll. KLARNA sköter samtliga frågor gällande ärenden via deras betalningslösningar.

 

- JAG HAR LAGT EN ORDER MED MIN BETALNING NEKADES. VARFÖR?
Svar: 
Ibland kan det hända att det är tekniska fel som gör att ett köp nekas, eller att kakor (även kallat cookies) behöver rensas på din dator. Kvarstår problemet ber vi dig kontakta KLARNA om du valt dem som betalningslösning och köpet blev nekat.

 

- JAG VILL RETURNERA EN ORDER - HUR GÖR JAG?
Svar: 
Om du önskar göra en retur behöver du kontakta kundservice innan. Kontakta kundservice för returadress m.m Notera att vi ej kan ta emot returer som är använda eller där eventuell förpackning är bruten. Din order kommer att återbetalas när vi fått den åter i retur. Som kund ansvarar du för att skicka returen så att det når vårt lager. Vi rekommenderar alltid att göra returer med sökbart paket eller som rekommenderat. Fråga ditt ombud vad som är bästa valet för just ditt paket. Vi kontaktar KLARNA när din retur nått vårt lager som därefter administrerar din återbetalning. Öppet köp 14 dagar. Bytesrätt 30 dagar. Gäller endast obruten/ ej använd produkt.

 

- HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?
Svar: Leveranstid från oss är cirka 7 arbetsdagar

 

- JAG BOR INTE I SVERIGE. KAN JAG BESTÄLLA VIA ER HEMSIDA?
Svar:
 Tyvärr så finns det inte möjlighet att lägga en order direkt via vår webshop till länder utanför Sverige. Du kan undersöka om någon av våra återförsäljare kan skicka till det önskande landet. Du hittar våra återförsäljare i menyn hitta återförsäljare

 

- JAG HAR INTE FÅTT MIN ORDER OCH UNDRAR OM DEN ÄR SKICKAD?
Svar: 
Om du inte har fått din order kan det bero på olika anledningar. När fraktbolaget som vi samarbetar med har hög belastning kan det ibland hända att det tar längre tid att scanna in varorna på postcentralen eller hos ombudet. Det händer i några fall att kunder vid köpet angett fel mobilnummer vilket gjort att ombudet inte har kunnat avisera att paketet finns att hämta. Vid frågor om leveranser ber vi dig kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att lokalisera ditt paket om det kommit på villovägar. Detta gör du smidigast på e-post [email protected] Notera att om ditt paket nått ombudet och du inte fått avisering (när paketet gått i retur till oss) måste du göra denna reklamation till DHL direkt.


- MITT PAKET LIGGER HOS MITT OMBUD MEN JAG HAR ÄNDRAT MIG. HUR GÖR JAG?
Svar: Direkt när din order har lämnat vårt lager så kan vi inte göra någon ändring i befintlig order, eller per automatik låta den returneras till vårt lager. Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras en kostnad på fn. 300 SEK. Vår rekommendation är att du hämtar ut ditt paket och skickar det i retur till oss på egen bekostnad. Det brukar vara det billigaste sättet att komma undan debiteringskostnaden som vi tar för outlösta paket. Spara sändningsnumret när du skickat paketet så att du har ett bevis på att det är skickat om det kommer på villovägar.


- JAG VILL GÄRNA SAMARBETA MED ER. VEM KONTAKTAR JAG?
Svar: Om du är intresserad av att samarbeta med oss och har ett förslag är du välkommen att kontakta oss vi e-post. För oss är det viktigt att först veta vilken typ av kanal ett samarbete skulle äga rum. Beroende på säsong och hur vår marknadsplan ser ut jobbar vi med olika profiler som passar bra för just den. Informera oss gärna i mailet om du vill att vi sparar dina uppgifter ifall ett spännande uppdrag dyker upp. E-post: [email protected]


- HUR FUNGERAR ERA DOFTPINNAR?
Svar:
 Vi är kända för att hålla en mycket hög kvalitet på våra doftpinnar. Det är viktigt att man följer instruktionerna för att pinnarna ska hålla en god kvalitet. Om du köpt en av våra doftpinnar för första gången rekommenderar vi att du börjar med att använda 3-5 pinnar i början. Antalet pinnar avgör doftens styrka när den sprider sig i rummet. Om du vill se en instruktionsvideo kan du KLICKA HÄR

 

- HUR FÅR MAN DOFTPINNAR ATT RÄCKA SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT?
Svar: 
Det finns några faktorer som är viktigt att tänka på för att doftpinnar ska dofta länge. Om du placerar pinnarna i ett rum med mycket luftfuktighet, eller att dem står i drag gör att pinnarna får arbeta mer. Detta gör att oljan absorberar snabbare. Vi rekommenderar att du placerar dina pinnar mitt i ett rum, ej vid fönster eller drag. När doften börjar avta kan du vända på pinnarna så framträder doften tydligare igen. Brukar behöva göras cirka varannan vecka.


- JAG BRUKAR FÅ HUVUDVÄRK AV RUMSDOFTER. FÅR MAN DET AV K. LUNDQVIST STOCKHOLMS DOFTER?
Svar: 
Hur man reagerar på en doft är olika och vi har alla olika preferenser om vad som är en behaglig rumsdoft. Dock så brukar vi ofta höra från våra kunder att just våra doftsammansättningar är mjuka och inte ger huvudvärk. Vi kan aldrig lova något, men bedömningen från våra kunder är att våra rumsdofter inte ger huvudvärk. Vårt tips om du är osäker är att testa en doft som inte är så intensiv utan friskare i sin framtoning.


FÖRETAGSGÅVOR:
Om du söker en leverantör som kan leverera lyxiga varor till rätt priser till dina kunder så har du hittat rätt.
K. Lundqvist Stockholm har sedan 2014 hjälpt olika företag att skräddarsy gåvor till personal, affärspartners och till olika event. Med våra produkter kan du med stolthet lämna över en väldoftande produkt som är uppskattad av mottagaren. K. Lundqvist Stockholm har en bred kundkrets, och våra rumsdofter är populära oavsett om man bor i en paradvåning eller hyr en studentbostad.

- Produkterna är en uppskattad present till både män och kvinnor
- Levereras i en stilfull presentförpackning som andas lyx hela vägen


Kontakta oss via e-post om du är intresserad av ytterligare information gällande företagsgåvor;
[email protected]